tel:040270566 040 270 566razpisi@razvijaj.si razpisi@razvijaj.siprojekti@razvijaj.si projekti@razvijaj.sifacebook Razvijaj se facebook

Vsebinski marketing

Želite, svojim produktom ali storitvam dodati dodano vrednosti, ki bo pri uporabnikih spodbudila zaupanje in lojalnost? Vam dosedanja strategija oglaševanja ni prinesla želenih rezultatov? Vprašajte se, na kakšen način ponujate vsebino. Rešitev je na dlani – vsebinski marketing!
 • Kaj vsebinski marketing sploh je?


  Uporaben, zanimiv, izobraževalen, zabaven, ne daje občutka oglasnega sporočila.

  Vsebinski marketing je pristop, ki v ospredje postavi načrtovanje, ustvarjanje in serviranje uporabnih vsebin, s ciljem pritegniti in obdržati ciljno občinstvo. Produkte ali storitve predstavi na vseh ravneh prodajnega lijaka in uporabnike spreminja v zadovoljne kupce.
 • Katere oglase si sploh zapomnimo?

  Zaradi prenasičenosti z oglasi, srečamo jih tako rekoč na vsakem koraku, smo nanje postali imuni. Preprosto jih ignoriramo in v številnih primerih sploh ne zaznamo. V spomin se nam vtisnejo zgolj kreativne in uporabne vsebine, ki so začinjene z dodano vrednostjo.

  Zato je še toliko bolj pomembna priprava celostne strategije. Vsebinski marketing je večplasten pristop in za želen uspeh je potrebno narediti prav vse korake. ker o vašem produktu oz. storitvi največ veste vi, je ključ do uspeha obojestransko sodelovanje skozi celoten proces.

Z veseljem priskočimo na pomoč

 • Obrnite moč besed sebi v prid. Prodorna, kreativna vsebina z uporabno noto vzpostavi je odlična iztočnica za prvi stik z ciljno skupino. Tekstopisje, za katerim stoji zgodba, prepriča. Blogi, vsebina za spletno stran, PR članki, dopisi, vsebine za spletno stran. Potrebujete še kaj?
 • Povečajte prodajo in se zasidrajte v zavest potencialnih ter obstoječih strank s pomočjo e-mail marketinga.
 • Slika pove več kot tisoč besed, video pa še mnogo več! Predstavitveni, oglas, izjava zadovoljnih strank, video za interno javnost … izkoristite format, ki ob ustrezni kreativni zasnovi in profesionalni produkciji, zagotavlja uspeh.
 • … in še in še!


Se zdi, da je vsebinski marketing pretrd oreh? Lotimo se izziva skupaj in oblikujmo zgodbo, v kateri boste junaki vi oz. vaše podjetje!


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje za izdelavo spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.
Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.