tel:040270566 040 270 566razpisi@razvijaj.si razpisi@razvijaj.siprojekti@razvijaj.si projekti@razvijaj.sifacebook Razvijaj se facebook

Družbena omrežja

Številna podjetja se sprašujejo, zakaj je pojavitev na družbenih omrežjih tako pomembna. Ste vedeli, da med iskanjem informacij pogosto najprej preverimo družbena omrežja in da na njih v povprečju preživimo kar 2 uri in 25 min dnevno? Prisotnost podjetij je zato nujna! Družbena omrežja predstavljajo lahek in učinkovit dostop do potencialnih ali obstoječih potrošnikov ter nudijo številne možnosti za povečanje prodaje in prepoznavnosti blagovne znamke.

Da so družbena omrežja odličen kanal za oglaševanje, ni več skrivnost, ampak močno razširjena praksa. Še več, družbena omrežja postajajo vedno bolj nasičena z oglasnimi vsebinami in zato je zelo pomembno, da pred pripravo kampanj izdelamo premišljeno in ciljno naravnano strategijo.

Vprašajte se, kaj želite z oglasi doseči. Je to večji doseg ali obisk spletne strani, nova povpraševanja, večji »engagement« (angažma) sledilcev ali morda učinkovit remarketing? Možnosti je res veliko!
 • Oglaševanje na družbenih omrežjih = učinkovito in merljivo!

  Facebook oglaševanje omogoča učinkovito targetiranje. Natančno lahko določimo, komu in kje se bodo oglasi prikazovali. Ciljno občinstvo definiramo glede na starost, interese, lokacijo, vedenjske vzorce, ipd …Prav tako pa lahko določimo umestitev oglasov – kje se bodo prikazovali, na časovnici, v Storyjih, Messengerju, Instagramu ali drugih mestih.
 • Merljivi in sledljivi rezultati

  Družbena omrežja imajo možnost vpogleda v številne metrike – nudijo možnost spremljanja uspešnosti objav in oglasnih kampanj. Zakaj ne bi izkoristili priložnosti, da še bolje spoznate svoje uporabnike? Preverite, kdo so, kaj jih zanima, kakšni so njihovi vedenjski vzorci. Te ugotovitve vam lahko znatno pripomorejo k reševanju številnih poslovnih izzivov, morda tudi izboljšanju vaše ponudbe!

 • Pomembna prednost družbenih omrežji
  Pomembna prednost družbenih omrežji je tudi možnost testiranja in optimizacije, ki ob učinkoviti in strokovni izvedbi nudita največji izkoristek vloženih sredstev.

Dovolite, da vam priskočimo na pomoč!


Naj za pojavitev vašega podjetja na družbenih omrežjih poskrbi mlada, a izkušena ekipa. Smo v stalnem stiku z dogajanjem, sledimo trendom in novosti vidimo kot izziv, ki se ga moramo lotiti.Kaj bo naša naloga? Upravljanje družbenih omrežij IN oglaševalskih kampanj!

 • Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube ali morda TikTok? Določitev kanalov, na katerih se podjetje predstavlja je odvisno od dejavnosti, s katerimi se ukvarja in ciljem komunikacije na družbenih omrežjih. Poiščemo najboljšo kombinacijo in pripravimo strategije po meri za posamezna omrežja.
 • Priprava mesečnega uredniškega načrta in oglasnih kampanj – pri pripravi vsebine upoštevamo vaše iztočnice in sledimo trendom posameznega družbenega omrežja. Ključ za uspeh je namreč neprestano spremljanje in implementacija novosti.
 • Smo v stalni pripravljenosti! Dnevno spremljamo dogajanje – odgovarjamo na vprašanja in komentarje sledilcev, delimo njihove vsebine, optimiziramo oglasne kampanje in zbiramo prejeta povpraševanja.
 • Ob koncu meseca opravimo analizo dogajanja, preverimo možnosti optimizacije in rezultate predstavimo v poročilu.


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje za izdelavo spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.
Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.