tel:040270566 040 270 566razpisi@razvijaj.si razpisi@razvijaj.siprojekti@razvijaj.si projekti@razvijaj.sifacebook Razvijaj se facebook

IZDELAVA PROGRAMSKIH REŠITEV ZA PODPORO POSLOVANJU

Optimizacija poslovnih procesov je v današnjem času zelo pomemben in pogosto spregledan vidik poslovanja – pa naj gre za s.p. z enim zaposlenim ali pa za večje gospodarske strukture. Ponavljajoči se poslovni procesi ali velika količina birokratskih obveznosti vzamejo tako zaposlenim, kot vodilnim delavcem veliko delovnega časa.Naslednja stvar, v današnji dobi je zelo pomembno, da vizualno dokumentiramo (fotografiramo ali snemamo) ali proizvodni postopek ali končni izdelek z namenom dokazila brezhibnosti produkta ali morebitno naknadno reševanje reklamacij.

Vsa podjetja so tako ali drugače povezana tudi z neposredno prodajo, naj gre za B2C ali B2B. Iz tega vidika je tudi zelo pomembno vodenje strank. Pravilno in kvalitetno vodenje prodajnih kanalov izboljša izkupiček prodaje, prav tako pa ustvarja nove priložnosti. Dodatna ugodnost vodenja stranke je izboljšanje znanja o vsakem posameznem kupcu ter posledično bolj individualna, osebna prodaja.

Naš pristop do reševanja takšnih in drugačnih poslovnih situacij je individualen in se popolnoma prilagodi poslovanju podjetja. Razvoj programske opreme je modularen, kar pomeni, da se vsak posamezni modul za podporo poslovanja razvija individualno po potrebi podjetja in glede na vrednost želene investicije.Poenostavljeno bi to pomenilo, da vsak razvit modul se lahko relativno hitro uporablja in kot tak že obrača sredstva – vam vrača investicijo z manj vloženega časa za delo – katerega lahko namenite za druge dejavnosti. Dodatni moduli se nato razvijajo po potrebi – če potrebujete modul za podporo proizvodnje, razvijemo tega, če potrebujete modul za prodajnike, razvijemo tega.

PREDNOSTI Personaliziranih programskih rešitev

 • Enostaven za uporabo saj je prilagojen posameznim delovnim mestom v podjetju
 • Optimizira in pospeši poslovne procese – vaš čas lahko namenite drugim dejavnostim
 • Preprost dostop preko katerekoli pametne naprava (pc, telefon, tablica)
 • Večnivojski dostop – vsakemu posameznemu uporabniku lakho preprosto določite katere module lahko uporablja, katere lahko samo vidi in do katerih nima dostopa.

Postopek

 • Spoznavni sestanek, svetovanje in mentoriranje (brezplačno) Na sestanku preletimo širši vidik poslovanja in ugotavljamo, katera področja poslovanja so naj bolj potrebna dodelave in optimizacije. Brainstorming z vodstvom podjetja in zaposlenimi.
 • Priprava digitalne strategije in finančno ovrednotenje projekta S pripravo digitalne strategije pripravimo obširen načrt sprememb, ki pa so razdeljene na posamezne sklope. Vsak sklop je posebej finančno ovrednoten.
 • Ponovni sestanek, kjer se dogovorimo za potek dela in izberemo posamezna področja, ki jih bomo prednostno obravnavali. Takšen pristop pomeni, da bodo najprej rešena področja dela, kjer je poslovanje podjetja najbolj obremenjeno in tudi vaš neposredni nadzor nad stroški investicije takšnega projekta – plačilo po modulu
 • Implementacija programske rešitve v vaš sistem poslovanja, izobraževanje uporabnikov.
 • Personalizirane programske rešiteve
  Pri razvoju personaliziranih programskih rešitev je zelo pomembna efektiva – prej kot se lahko posamezni modul uporablja, prej vam bo rešitev začela vračat investicijo. Zato stremimo k temu, da je rešitev ne samo efektivna, pač pa da je lahko hitro implementirana v vaš sistem poslovanja. Ko se aplikacija že uporablja, pa nadaljujemo z razvojem in hkrati izboljšujemo uporabniško izkušnjo na že obstoječih modulih.
 • Poenostavljeno delo in skrašan čas
  Odkrito povedano, v praksi so zaposleni najprej nenaklonjeni spremembam. Ko pa začnejo uporabljati naše rešitve, jim postanejo všeč, saj jim precej poenostavijo delo in skrašajo čas za posamezna opravila ali pa jih celo popolnoma avtomatizirajo. Hkrati se potem pojavlja fenomen, da zaposleni želijo pomagati pri razvoju takšnih programov in sami predlagajo dopolnitve in izboljšave programa.
 • Prilagoditev podjetja
  Takšen program se s tem popolnoma prilagodi poslovanju podjetja, brez nepotrebnih dodanih funkcij. Uporabniki (zaposleni) takšen program precej raje uporabljajo, saj se počutijo in so tudi dejansko sami pripomogli k razvoju posameznih področij poslovanja. To poveča tudi samo vrednost zaposlenega, kakor tudi efektivo.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje za izdelavo spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.
Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.