tel:040270566 040 270 566razpisi@razvijaj.si razpisi@razvijaj.siprojekti@razvijaj.si projekti@razvijaj.sifacebook Razvijaj se facebook

COVID 19 in gospodarstvo

GOSPODARSTVO IN COVID 19

Biti dober partner za naše stranke danes pomeni, da je pomembno spodbujati okrevanje gospodarstva zaradi posledic Covid 19. To bo znova zagnalo naše gospodarstvo in posledično pospešilo splošno okrevanje. A v tem primeru ne gre za rast za vsako ceno; trajnostni razvoj in spremembe v načinu poslovanja potrebujejo razumevanje gospodarstva, vključevanje socialnih vidikov poslovanja, kakor tudi razumevanje stroškov raznih investicij.
V današnjem svetu potrošniki in proizvajalci, kakor tudi ponudniki storitev razumejo, da se morajo prilagajati situaciji na trgu na čim bolj verodostojen in efektiven način.
Pri Razvijaj se veliko razmišljamo o tem, kako lahko našim strankam pomagamo pri razvoju različnih vidikov poslovanja.




POVRATNA IN NEPOVRATNA SREDSTVA

Trenutno je na voljo kar nekaj ukrepov in vavčerjev za omilitev posledic epidemije. Le ti pokrivajo različna področja poslovanja, kot so investicije v razvoj in informatiko, mikrokrediti z ugodnejšimi obrestnimi merami, investicijska posojila večjih vrednosti, nepovratna sredstva za razvoj podjetništva, itd.
Preverite, ali ustrezate pogojem katerega od ukrepov ali pa nas kontaktirajte na razpisi@razvijaj.si.
Več informacij lahko pridobite tudi na naslednji povezavi: RAZPISI

OPTIMIZACIJA POSLOVANJA

Gospodarstvo je v zadnjih dveh letih doletelo veliko sprememb, sploh kar se tiče načina poslovanja. Na eni strani so se podjetja morala soočiti z načinom dela od doma, na drugi strani pa so podjetja bila primorana čim bolj digitalizirati poslovanje. Digitalizacija poslovanja je v teh časih bistvenega pomena, prav tako razvoj in gradnja informacijskih sistemov. Z optimizacijo delovnih procesov in postopkov dela lahko podjetje prihrani na času in denarju, ne da bi s tem trpela kakovost storitve.

Razmislite o tem, ali lahko s pomočjo zunanjih partnerjev določene postopke pohitrite, avtomatizirate ali celo opravite od doma. Le z dobro usposobljenim kadrom lahko sledite hitremu toku sprememb!

Pri RAZVIJAJ SE smo pomagali že veliko podjetjem, investicija v optimizacijo in digitalizacijo pa se je vedno povrnila. Kontaktirajte nas za individualni sestanek na projekti@razvijaj.si.

Več informacij lahko pridobite tudi na naslednji povezavi: IZDELAVA PROGRAMSKIH REŠITEV

VSEBINSKI MARKETING

Vpliv, ki ga ima epidemija na končnega potrošnika je za mnoga podjetja lahko usoden. Potrošniki manj obiskujejo fizične trgovine ali podjetja in se več poslužujejo spletnih portalov. Potrošnik tako prejme edini vtis o podjetju preko tega kako se podjetje predstavlja na spletu. Predstavitev podjetja na spletu, kot tudi predstavitev produktov oziroma storitev, ki jih podjetje ponuja je danes ključnega pomena.
Iz naštetega lahko sklepamo, da je celostna strategija vsebinskega marketinga še toliko bolj pomembna. Vsebinski marketing je večplasten pristop, ki v ospredje postavi načrtovanje in ustvarjanje uporabnih spletnih vsebin s ciljem pritegniti in obdržati ciljne skupine. Produkte ali storitve predstavi na različnih ravneh prodajnega lijaka.
Pri Razvijaj se sodelujemo s kvalitetnimi in zanesljivimi partnerji, kateri so znani po tem, da s kvalitetnim marketingom produktom ali storitvam povečajo dodano vrednost in s tem izboljšajo tako prodajo kot prodajne kanale podjetja. Dober marketing je namreč generator dobre prodaje, poveča prepoznavnost podjetja, ter vodi k uspehu. Kontaktirajte nas za več informacij na projekti@razvijaj.si
Več informacij o vsebinskem marketingu pridobite na naslednji povezavi: VSEBINSKI MARKETING

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje za izdelavo spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.
Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.